Skip to content Skip to footer

1

Phone: 070 79 79 500
Address: Norra Brogatan1, 63225 Eskilstuna
Brief info

Frisör nyfors startades år 2012 av ägaren Sivan Said. Sivan är en smålänning och har arbetat i Stockholm under sina år, som frisör, innan han hamnade i Eskilstuna. Yrket har varit en stor passion för honom och han började sitt första pass som frisör år 2008. Frisöryrket för Sivan innebär en känsla för allt som berör klippning, styling, färg och skäggvård.

Det som driver Sivan fram är nöjda kunder. För honom är det viktigaste att ha ett gott kundbemötande och få dina kunder nöjda när de lämnar salongen. Samtidigt som han försöker få kunden att koppla av och känna en trygg känsla sittandes i stolen. Fritiden tillbringar Sivan med familj, vänner och roliga aktiviteter.

Målet är alltid att tillsammans med sina kollegor kunna leverera ett gott kundbemötande, god service och ett resultat i världsklass.

Det var väldigt bra gjort och nogrant och ringde fi k tid efter cirka 40 minuter och nåt man klipper sig så tar det jätte fort du det frisör 10-10.Fick en julklapp på köpet det kallar jag för bra service.

Irina martinius

Väldigt trevlig personal!! Jag hittade inte till salongen först och då ställde hon sig utanför och väntade☺️ kom lite försent med men personalen var lika trevlig ändå! 🌹Perfekt nogrann klippning +schampoonering och balsam, supernöjd! Rekommenderar starkt🌞

Olivia Gutierrez

Väldigt bra kundbemötande. Lyssnar på kunden men kommer samtidigt med egna förslag vilket resulterade i ett bättre resultat. Mer än nöjd och kommer defenitivt komma tillbaka fler gånger.

Sebastian Lindén

David's Services

Vi är här
För dig

© 2023 Skappad av Mittsida.se